woensdag 10 januari 2018

Cameo Cadeau's

Voor de 4e verjaardag van Kobe wou ik 4 cadeau's. Daarvan maakte ik er 3 met de cameo.
Wanneer Kobe bij ons komt spelen, is de keuken van Madam Kroket steeds de grootste speelhit. Met dit handige meeneem keukentje is alles ook in een wip terug opgeruimd. Je hebt steeds al je kookgerei bij en om op te ruimen steek je snel snel alles in de doos en klaar is kees.
Het langste zocht ik nog naar een doos met een vlak deksel (bij ikea, action, ... hebben deze allemaal reliëf) en ik wou ook handvatten die de doos toeklemmen zodat alles er niet uitvalt wanneer deze onderste boven wordt opgeruimd. Tot slot wou ik ook een doorzichtige doos - al ik weet echt niet meer waarom- en heb ik daar nu wel een beetje spijt van omdat de stickers minder duidelijk uitkomen. Helaas kan ik jullie niet meer zeggen waar ik deze doos kocht aangezien ik dat niet meer weet. Ik ben deze tegengekomen bij het opruimen in huis. Het idee en gratis bestand voor dit leuke keukentje vond ik hier.

Omdat Kobe sinds kort verhuisd is en zijn kamer bijgevolg nog wat moet aangekleed worden kreeg hij een muursticker voor op zijn kamer.
 
En tot slot stond er op zijn verlanglijstje al heel lang een spaarpot. Deze maakte ik echt al heel lang terug, maar het was er nog niet van gekomen om hem te geven. Nu was dus het ideale moment om een echt spaarvarken te geven. Een foto vergat ik te nemen, maar binnenkort krijgt zijn broertje nog een exemplaar en dan maak ik dat wel in orde.

Het vierde cadeau was trouwens een piratenschip van playmobil.

Nodig:
verschillende kleuren vinyl
een plastieken doos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten