woensdag 25 april 2018

Miami Beast

Toen we onlangs in Miami waren genoot ik op het strand van het naar de mensen kijken. Echt een zalige activiteit als je 't mij vraagt. Plots viel het me op dat heel wat mensen op hun kledij, zwemgerief, tas, ... rondliepen met het opschrift Miami Beach. Afgezien van het feit dat de ene al beter gestyled was dan de andere, vind ik dat persoonlijk wel een beetje vreemd dat mensen met rondlopen een plaatsnaam op hun lijf (vinden jullie dat ook raar of ligt het aan mij?, doe je dan in Gent nog een T-shirt met Miami Beach op, aan?). Maar goed, plots zag ik iemand lopen en dacht ik ineens: wat een beest. Beest, beast, beach, Miami beach, Miami beast, ... Zo gingen de radartjes in m'n hoofd. En nu mag mijn man dus het beest uithangen.

Bij Feëerieke zijn er nu ook T-shirts met een V-hals voor mannen dus flexte ik de tekst in de kleuren van de Miami Heat: wit, rood en zwart. Na wat knoeien ontdekte ik in het cameo silhouette naslagwerk 'make it yours, pimp it': de functie schaduwrand. Aha, het licht ging aan...
Net als ik voordien geen idee wie de Miami Heat zijn? Klik dan hier, het heeft iets met sport te maken.


Of misschien hou ik het boyfriend t-shirt wel voor mezelf?Nodig:
T-shirt (V-hals)
Flex (rood en wit)

En nu we het toch over Miami hebben zal ik meteen ook even onze adresjes met jullie delen.

We verbleven in Fashionhaus boutique hotel (534 Washington Ave) vlakbij de Oceans drive. Wat mij betreft een goeie locatie, maar het hotel vond ik niet al te proper en het was er ook heel lawaaierig.
Ontbijten deden we bij:
- News Cafe. Groot terras aan de Oceans drive, ideaal om 'mensen te kijken' tijdens een typisch Amerikaans ontbijt
- Het was leuk om eens een Amerikaans ontbijt te nemen, maar dat hoeft echt niet elke ochtend voor mij dus toen we een echte Italiaanse bakkerij ontdekten niet ver van ons hotel, gingen we daar 's ochtends stokbrood en koffie kopen en ontbeten we op het strand. De bakkerij bevindt zich op 729 5th street.
- Vlakbij is er ook Under The Mango Tree op nr. 737 'organisch' eten, enfin allesinds veel gezonder dan wat je standaard in Amerika vindt, in een gezellig en leuk decor.
Lunch:
- In het centrum van Miami aten we bij salad box.. Een soort fastfood restaurant waar je zelf je salade kan samenstellen. Een gezonder alternatief voor de hamburgers met friet die je er op elke hoek vindt.
- We picknickten ook eens op het strand.
Diner:
De laatste avond in the keys gingen we eten bij Islamorada Fish Company (81532 Overseas Hwy). Gewone maar lekkere kost en toch eens iets anders dan de vele fastfoodketens die je in Amerika vindt. We hadden een plaatsje op het terras op het water met zicht op de zee, er was live muziek en de vissen werden er gevoederd wat onze kleuter wel leuk om zien vond. Kortom voedzame lekkere kost in een mooi decor, ideaal voor diner bij een ondergaande zon.
De andere adresjes waren niet noemenswaardig. Tsja in Amerika moet je toch ook eens een fastfoodketen uitproberen hé. Zeker met een kleuter ;)
En toen was het verhaaltje uit.Geen opmerkingen:

Een reactie posten