Ingrediënten voor 2 personen:
- 2 puntpaprika's
- 4 dl groentebouillon (of zoals aangeduid op de verpakking van de quinoa)
- 200gr Fetakaas
- 150gr quinoa
- een teentje look
- 1/2 citroen
- bussel kervel
- bussel peterselie
- 60gr pijnboompitten
- paneermeel
- scheutje olijfolie
- peper en zout
Bereiding:
1/ verwarm de oven voor op 200°C
2/ spoel de quinoa en kook hem volgens de instructies op de verpakking met de groentebouillon
3/ snij de puntpaprika's overlangs in 2, verwijder de zaadjes, leg in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Zet dan 10 minuten in de oven op 200°C
4/ rooster de pijnboompitten
5/ spoel de kruiden
6/ pel de look en plet hem fijn.
7/ brokkel de feta fijn
8/ meng de quinoa met de kruiden, feta, look en pijnboompitten. kruid af met peper en zout en doe er citroensap over
9/ Vul de puntpaprika's met de quinoasalade, bestrooi met het paneermeel en zet een 10tal minuten onder de grill.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten