woensdag 13 december 2017

2017 Eindejaars Silhouette blogtour: Kerstkaartjes met vinyl

Naar aanleiding van de doorkijk Sint en gluurpiet die ik eerder zag en maakte, borrelde er een idee om de kerstkaartjes van dit jaar in dezelfde stijl te maken maar dan met de kerstman en enkele rendieren.

En zo geschiedde. Ik traceerde en combineerde een drietal afbeeldingen van de kerstman en rendieren om tot dit resultaat te komen. De snoeten van de rendieren zijn met glittervinyl gemaakt, maar dat zie je niet goed op de foto's.

Nadien assembleerde ik de verschillende onderdelen op statisch vinyl. En toen moest het moeilijkste onderdeel komen: de fotoshoot.

Vele foto's werden genomen, maar altijd was er wel iets mis. Toen begon het ook nog eens te sneeuwen en wou ik een witte achtergrond, maar de sneeuw smolt al voor de fotograaf er was. Uiteindelijk waren er 2 foto's iets of wat presentabel en daar mocht de man uit kiezen. Nadien was het niet meer moeilijk om ze te bestellen en nu is het enkel nog spannend afwachten tot ze toekomen en verstuurd kunnen worden.

Nodig:
- verschillende kleuren vinyl
- statisch vinyl

Heb jij ook iets geknutseld voor Kerst of Nieuwjaar? Deel dan zeker je creaties op Instagram en Facebook met de hashtags #silhouettebloggersbelgie en #kersttour17.

Gisteren beet Bellevi de spits af. En ook de komende dagen kan je terecht om de creaties van Studio Biezonder, Feeërieke, Biebie, Yjonis en Spoetniksels.

1 opmerking: