maandag 4 december 2017

DoorkijkSint en gluurpiet

Op de valreep nog wat Sinterklaas decoratie. In feite zegt de titel alles. Ik maakte een doorkijk Sint en een gluurpiet met mijn cameo silhouette, statisch vinyl en gewoon vinyl. Daarna doneerde ik de stickers in de crèche en je zou denken, kinderen genoeg toch daar om op de foto te staan, maar toch zullen jullie ze jullie moeten inbeelden.

Statisch vinyl, wat een uitvinding. Het is zoals die stickers van vroeger die je op de autoruit kon kleven en blijven herkleven. Alleen is deze doorzichtig en kan je er dus zelf op kleven wat je wil. Wanneer je de stickers beu bent of ze niet meer passen bij de tijd van het jaar, dan zijn ze ook op een wip verwijderd. En je kan ze dus ook hergebruiken, al las ik wel dat je ze terug op de drager moet kleven omdat ze anders na een tijdje zouden 'verschrompelen'.

 

Voor alle benodigdheden 1 adres: Feeerieke. Statisch vinyl 
Het bestand komt vanop één van de Facebookgroepen ivm de silhouette cameo, al kan ik het niet meteen meer terugvinden in welke groep het precies stond.


Opmerkelijke lezers hadden al gemerkt dat er de laatste weken niet veel geblogd werd. Verschillende ziektekiemen drongen helaas binnen en zorgden voor kopzorgen. Maar goed hopelijk kan ik jullie de komende weken terug mijn creaties tonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten