woensdag 14 september 2016

Muurstickers

Ik hou wel van een beetje bling bling. Dat was al als kind, ik denk dat je daarmee geboren wordt ;-). Dus toen mijn broer per ongeluk 2 keer dezelfde lamp bestelde en vroeg of we er niet 1 wouden overkopen was ik meteen verkocht. Een zwarte lampenkap maar aan de binnenkant goud. Tuurlijk mocht hij de lamp terugsturen (maar dat is toch altijd wel wat rompslomp hé), dus was ik heel blij. Ik vind het sowieso al niet evident om mooie betaalbare verlichting te vinden en ik vind het helemaal geen probleem dat we nu dezelfde lamp hebben. Trouwens de gouden binnenkant geeft een hele mooie warme schijn wanneer de lamp brandt.
Aangezien de vloer in de hall zwart-wit is (de steen is niet volledig mijn ding maar ja dat beginnen uitbreken zou wat duur worden), werd besloten om in de hall te werken met zwart, wit en goud kwestie van het daar niet te druk te maken. Dat konden jullie al eerder zien in enkele creaties. Nu de betonnen haakjes in de muur zitten, wou ik nog graag een muursticker maken met een leuke spreuk of gezegde. We (ja de man mocht mee beslissen) konden maar niet kiezen en dus besloten we uiteindelijk dat we het bij woorden gingen houden waarvan we vonden dat het bij ons leven past en waar je nooit genoeg van kan hebben. De gouden vinyl maakte het plaatje uiteraard compleet. Eigenlijk een heel gemakkelijk en snel klaar projectje.
Er ligt nog een laatste hall projectje te drogen, perfect weer daarvoor vandaag dus binnenkort is de ruimte helemaal klaar, binnenkort meer daarover.
 


                                     

 Vinyl van bij Feëerieke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten