woensdag 13 april 2016

My cup of tea?

Vandaag een eenvoudig snel klaar projectje. Het zonnetje begint er stilletjes aan door te komen en de lente is eindelijk in het land. Hoog tijd dus om te starten met zaaien. Graag wou ik dit gevoel ook naar binnen halen dus ik zocht enkele leuke kopjes uit, uit de verzameling leuke kopjes die ligt te wachten om verwerkt te worden in een project, trok naar buiten, vulde ze met potgrond en enkele zaadjes die snel groeien.
Today an easy project. Spring is in the air and we've had some sun. Time to seed. Because I wanted to bring that feeling in our home, I looked in my collection cups, got outside, filled them with loam and fastgrowing seeds.


Of course the two year old wanted to help, but she loved to grab the loam. I wasn't  sure that her seeds would start to grow, but look at the result.De tweejarige dochter wou uiteraard graag helpen, maar ze vond het vooral leuk om met de handjes te graaien in de potgrond en de aarde van het ene potje in het andere potje te gooien.
Toen de zaadjes er aan kwamen wou ze natuurlijk ook maar nadien bleef ze verder graaien in het potje, en toch komen ook deze zaadjes uit. Ik koos onder meer voor tuinkers omdat dit snel groeit en dat blijkt nu net iets te zijn wat kinderen fijn vinden.

P.S. de kopjes kocht ik in totaal voor 0.32€ in de kringloopwinkel. Dus zeker een goedkoop projectje.
I bought the crockery at the thrift shop for only 0,32€. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten